Η μέρα της θεραπείας

Η μέρα της θεραπείας

Μια μεταμόσχευση μαλλιών HST πραγματοποιείται συνήθως σε μία ή δύο ημέρες θεραπείας.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, είστε στη φροντίδα των αφοσιωμένων ειδικών μας. Οι βοηθοί μας θα φροντίσουν για το υπόλοιπο της ημέρας σας: ένα υπέροχο γεύμα, ξενοδοχείο, υπηρεσίες ταξί, χαλάρωση. Ο,τιδήποτε χρειάζεστε για να κάνετε τη θεραπεία σας μια ευχάριστη εμπειρία.

Θέλουμε να φύγετε από την κλινική μας νιώθοντας χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Πρωί

Ξεκινάμε με τη λήψη φωτογραφιών και την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας στη δότρια περιοχή. Μετά από αυτό ξεκινάμε τη συγκομιδή των μοσχευμάτων. Δεν θα νιώσετε τίποτα, το μόνο που ζητάμε είναι η υπομονή σας. Θα παραμείνετε νηφάλιοι και κινητικοί όλη την ημέρα. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνήματα ή να τεντώσετε τα πόδια σας όποτε θέλετε. 

Μεσημέρι

Μόλις ολοκληρωθεί η συγκομιδή, ο γιατρός θα ζωγραφίσει τη λήπτρια περιοχή και μετά θα σας προσφέρουμε ένα γεύμα της επιλογής σας. Το απόγευμα, μετά την εφαρμογή ενός ήπιου τοπικού αναισθητικού, οι τεχνικοί μας ξεκινούν την τοποθέτηση των μοσχευμάτων στη λήπτρια περιοχή. 

Μετά τη θεραπεία

Μετά την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης, ο γιατρός θα κάνει ένα πλήρες τσεκ-απ και θα βγάλουμε μερικές ακόμα φωτογραφίες. Θα σας δοθούν οδηγίες και προϊόντα για τη μετέπειτα φροντίδα. Ούτε η θεραπεία ούτε η φαρμακευτική αγωγή επηρεάζουν την ικανότητά σας να οδηγείτε, πράγμα που σημαίνει ότι είστε απόλυτα ικανοί να οδηγήσετε μόνοι σας στο σπίτι μετά τη διαδικασία.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΩΝ

Προετοιμασία πριν από τη θεραπεία

Πριν ξεκινήσουμε τη θεραπεία, θα ληφθούν φωτογραφίες για τον φάκελο ασθενούς σας. Στη συνέχεια, η δότρια περιοχή απομονώνεται με ταινία και ξυρίζεται. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με το ξύρισμα ολόκληρου του κεφαλιού. Για αισθητικούς λόγους, αυτό γίνεται σπάνια στις γυναίκες.

Εξαγάγοντας τα τριχοθυλάκια

Αφού ξυριστεί η δότρια περιοχή, εφαρμόζεται ένα επιφανειακό τοπικό αναισθητικό, έτσι δεν θα αισθανθείτε τίποτα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Μόλις το αναισθητικό έχει δράσει, ο γιατρός θα ξεκινήσει την εξαγωγή των μοσχευμάτων. Μπορείτε να ζητήσετε ένα διάλειμμα όποτε το χρειάζεστε. Μόλις εξαχθούν τα μοσχεύματα, σας προσφέρεται ένα ωραίο γεύμα από την Hair Science Clinic.

ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ

Ήπια αναισθησία

Μετά το μεσημεριανό διάλειμμα, πάλι φωτογραφίζουμε τη δότρια περιοχή και εφαρμόζουμε απολυμαντική κρέμα. Θα επιβεβαιώσετε την επιθυμητή λήπτρια περιοχή άλλη μια φορά με τον γιατρό πριν επισημανθεί η περιοχή και εφαρμοστεί αναισθητικό.

Παρακολουθώντας τη διαδικασία

Μόλις το αναισθητικό δράσει, ο γιατρός αρχίζει να προετοιμάζει τη λήπτρια περιοχή για τα νέα μοσχεύματα δημιουργώντας μικροσκοπικές τρύπες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία στον καθρέφτη. Μετά την προετοιμασία πλένεται ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής. Τα μοσχεύματα εμφυτεύονται είτε από δύο τεχνικούς είτε από γιατρό και έναν τεχνικό. Συνήθως δύο άτομα συνεργάζονται για την εμφύτευση των μοσχευμάτων.

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Μόλις τοποθετηθούν όλα τα μοσχεύματα, θα ληφθούν νέες φωτογραφίες για τον φάκελο του ασθενούς σας. Στη συνέχεια θα σας δοθούν οδηγίες για τη μετέπειτα φροντίδα, όπως φαρμακευτική αγωγή και πώς να πλένετε τα μαλλιά σας.

Βέλτιστη αποθεραπεία

Τις ημέρες μετά τη διαδικασία το δέρμα σας θα ανακάμψει. Θα σας δώσουμε οδηγίες και συμβουλές για βέλτιστη αποκατάσταση και αποτέλεσμα. Εάν αμφιβάλλετε για την πρόοδο της ανάρρωσής σας ή εάν εμφανίσετε ανεπιθύμητες ενέργειες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Είμαστε σε ετοιμότητα σε περίπτωση που μας χρειαστείτε.

ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Τα αποτελέσματα της HST είναι μόνιμα. Τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια συνεχίζουν να παράγουν τρίχες για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για να κάνετε τα μαλλιά πιο πυκνά και να τους δίνετε περισσότερο όγκο. Τα μοσχεύματα που εξάγονται είναι εξαιρετικά μικρά για να εξασφαλίσουν υψηλή πυκνότητα μαλλιών και εμφύτευμα με φυσική εμφάνιση.

Τελικό αποτέλεσμα μέσα σε 9-12 μήνες

Τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά, αλλά χρειάζονται λίγο χρόνο για να αναπτυχθούν. Ο χρόνος αποθεραπείας διαφέρει από άτομο σε άτομο. Τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια αρχίζουν να βγάζουν νέες τρίχες 3-4 μήνες μετά τη θεραπεία.

Το βέλτιστο αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών θα αναπτυχθεί σε διάστημα 9-12 μηνών.

Our Contacts

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Αγίας Σοφίας 28, Θεσσαλονίκη
info@dermaesthetichair.gr
2310 282.292 & 2310 250.300