Μεταμόσχευση μαλλιών για άντρες

μεταμόσχευση μαλλιών

Η απώλεια μαλλιών είναι πολύ δυσάρεστη για τους περισσότερους άνδρες. Είτε αυτό εκδηλώνεται ως αραιά μαλλιά, είτε ως το λεγόμενο «κασκέτο της χήρας», είτε ως φαλακρό στέμμα είτε ως φαλακρό σημείο στα γένια. Σε πολλές περιπτώσεις η εξελιγμένη, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος HST για μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια μόνιμη λύση για την αποκατάσταση μιας φυσιολογικής εικόνας στο τριχωτό της κεφαλής.

Λάβετε μια επαγγελματική διάγνωση

Η ανδρική τριχόπτωση φαίνεται συχνά να οφείλεται σε συνδυασμό γενετικής και κυκλοφορούντων ανδρογόνων, ιδιαίτερα DHT. Αλλά η φαλάκρα μπορεί να έχει κάθε είδους αιτίες. Για το λόγο αυτό, μια καλή διάγνωση εκ των προτέρων είναι πολύ σημαντική κατά την επιλογή μιας μεταμόσχευσης μαλλιών.

Σε μια δωρεάν ενημέρωση και εξέταση οι γιατροί μας θα κάνουν μια εκτενή εκτίμηση της κατάστασής σας. Μαζί θα συζητήσουμε τόσο την κατάσταση της υγείας σας όσο και τις επιθυμίες σας. Με βάση αυτή την ιατρική διάγνωση θα σας προσφέρουμε ένα λεπτομερές σχέδιο θεραπείας.

Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το χρυσό πρότυπο για τις ανδρικές μεταμοσχεύσεις μαλλιών είναι η Μεταμόσχευση Μαλλιών (HST). Από όλες τις επιλογές για μεταμόσχευση μαλλιών, η εξελιγμένη μέθοδος HST δίνει το καλύτερο και πιο φυσικό αποτέλεσμα. Τα μοσχεύματα που συλλέγονται είναι πολύ μικρά, εξασφαλίζοντας πυκνή εμφύτευση μαλλιών και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί μια ζωή.

Το HST χρησιμοποιεί τη δύναμη της φύσης αντλώντας από την ικανότητα αναγέννησης ανθρώπινων πόρων. Αυτό που είναι μοναδικό σε αυτήν την καινοτόμο τεχνική είναι ότι μόνο ένα μικρό μέρος του θύλακα της τρίχας, αντί ολόκληρου του θύλακα, συλλέγεται από τη δότρια περιοχή

ένα θυλάκιο

Ένα τριχοθυλάκιο, πολλές τρίχες

Πρόκειται για ένα μικρό θαύμα: αυτή η αναγεννητική ικανότητα μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλές τρίχες από ένα μόνο μόσχευμα (τριχοθυλάκιο). Τα νέα μοσχεύματα τοποθετούνται στενά μεταξύ τους, γεγονός που δημιουργεί υψηλή πυκνότητα μαλλιών και μια όμορφη, φυσική μετωπιαία γραμμή μαλλιών.

Επιπλέον ώθηση

Ένα ειδικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διάλυμα συντήρησης των τριχοθυλακίων  διεγείρει την ανάπτυξη και αυξάνει τη βιωσιμότητα των μοσχευμάτων δίνοντάς τους μια επιπλέον ώθηση. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση είναι η βάση της εξελιγμένης μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών που προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών τόσο στη λήπτρια όσο και στη δότρια περιοχή. Το HST δεν αφήνει σχεδόν καθόλου φαλακρά σημεία ή ουλές στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Με αυτόν τον τρόπο, τυχόν περεταίρω μεταμοσχεύσεις καθίστανται εφικτές μιας και δεν πλήττεται η δότρια περιοχή.

“ΚΑΣΚΕΤΟ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ” ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΧΩΡΕΙ

Η τριχόπτωση στους κροτάφους είναι συχνά το πρώτο σημάδι φαλάκρας στους άνδρες. Αυτές οι φωτογραφίες πριν και μετά δείχνουν την αποκατάσταση της αρχικής μετωπιαίας γραμμής των μαλλιών με μεταμόσχευση μαλλιών HST. Η εμφάνιση αποκαθίσταται αλλά όχι η πλήρης κάλυψη των μαλλιών. Το αν μπορεί να αντιμετωπιστεί ολόκληρη η περιοχή εξαρτάται από το στάδιο της φαλάκρας και την κατάσταση της δότριας περιοχής.

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST 1650 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 1650 τριχοθυλάκια

Κλείστε μία δωρεάν ενημέρωση και εξέταση

ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΤΩΠΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η αναδόμηση μιας φυσικής μετωπιαίας γραμμής μαλλιών είναι το κλειδί. Ένα συνηθισμένο λάθος είναι η δημιουργία μιας γραμμής μαλλιών που φαίνεται αφύσικη ή πολύ έντονη και δεν ταιριάζει στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο όταν, χωρίς να γνωρίζετε την προηγούμενη κατάσταση των μαλλιών, δεν βλέπετε ότι κάποιος έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών HST.

ΜΕΤΩΠΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 2433 τριχοθυλάκια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η αξιολόγηση της έκβασης και των αποτελεσμάτων της θεραπείας από τους ασθενείς είναι εξαιρετικά σημαντική διαδικασία στις ιατρικές θεραπείες. Μια μελέτη ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με τη μέθοδο HST διαπίστωσε ότι η ποιότητα της ζωής τους βελτιώθηκε σημαντικά μετά τη θεραπεία.

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST 1404 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 1404 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST 1450 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 1450 τριχοθυλάκια

Περισσότερα σχετικά με τη μέρα της θεραπείας

Βελτιωμένη ποιότητα ζωής

Κάθε πελάτης έχει τη δική του ιστορία και κίνητρο για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών. Ένα όμορφο κεφάλι με μαλλιά δεν καθορίζει μόνο την εμφάνισή σας, αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. 

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST 1400 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 1400 τριχοθυλάκια

Οριστικό αποτέλεσμα

Τα μόνιμα, φυσικά αποτελέσματα τόσο στη μεταμοσχευμένη όσο και στη δότρια περιοχή είναι σημαντικοί δείκτες για μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών. Κάθε πελάτης έχει το δικό του κίνητρο και τη δική του ιστορία που τον οδήγησε στην επιλογή του να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών HST. Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες πριν και μετά ή διαβάστε για τις εμπειρίες πελατών που έχουν ήδη υποβληθεί σε θεραπεία με HST.

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST 1850 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 1850 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST 1818 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 1818 τριχοθυλάκια

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΑ ΓΕΝΙΑ

Η ανδρική φαλάκρα μπορεί επίσης να εμφανιστεί στο πρόσωπο. Υποφέρετε από φαλακρά σημεία στα γένια σας; Ή προτιμάτε να κάνετε τα γένια και το μουστάκι σας να φαίνονται πιο γεμάτα; Τότε ήρθε ο καιρός να  ανακαλύψετε τη μέθοδο HST. Λόγω των ελάχιστων ουλών, η HST είναι η απόλυτη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών για μεταμοσχεύσεις γενειάδας, μουστακιού ή/και φρυδιών, σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών όπως η FUT και η FUE.

Μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε

Κατά την αναδόμηση της γενειάδας και του μουστακίου, είναι πολύ σημαντικό οι τρίχες να εμφυτεύονται στο σωστό σχήμα και με τη σωστή κατεύθυνση ανάπτυξηςτων τριχών. Οι γιατροί και οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι στο να δίνουν στα γένια σας και το μουστάκι σας το επιθυμητό και πιο φυσικό σχήμα.

Μεταμόσχευση μαλλιών στα γένια

Μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών HST | Μεταμόσχευση μαλλιών στα γένια

Our Contacts

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Αγίας Σοφίας 28, Θεσσαλονίκη
info@dermaesthetichair.gr
2310 282.292 & 2310 250.300