Η ομάδα μας

Ιωαννίδης Δημήτριος Δερματολόγος

DermAestheticsHair Team

Η ομάδα της Κλινικής αποτελείται, εκτός από εμένα, από δυο δερματολόγους τον κ. Χρήστο Πεντίδη και τον κ. Ηλία Παπαδημητρίου, μία μοριακή βιολόγο, την κ. Δήμητρα Γούδα, μία νοσηλεύτρια, την κ. Μαριάνθη Μανωλούδη, μία αισθητικό, την κ. Ναταλί Κερκίμη και από μία υποστηρικτική γραμματεία την οποία εξυπηρετεί η κ. Άννα Σαββίδου.

Οι συνεργάτες μου ιατροί ασχολούνται με την κλινική δερματολογία, αλλά είναι εξειδικευμένοι στην αισθητική δερματολογία και στη χειρουργική δέρματος αντιστοίχως. Αυτό μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε τους καλοήθεις και κακοήθεις όγκους του δέρματος και σπίλων συνολικά, δηλαδή κλινικά και χειρουργικά, και να προγραμματίζουμε με τέτοιον τρόπο τις αισθητικές μας παρεμβάσεις, ώστε, μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, το πρόσωπο να παρουσιάζεται χωρίς ατέλειες και πολλά χρόνια νεότερο.

Επίσης μας επιτρέπει να προχωρούμε σε μεταμοσχεύσεις τριχών με νέες πατενταρισμένες μεθόδους που διατηρούν ακέραια τη δότρια περιοχή και οδηγούν σε εξαιρετικά φυσικά αποτελέσματα της όψης του τριχωτού της κεφαλής. Ανάλογες παρεμβάσεις προγραμματίζονται και για το σώμα.

Παπαδημητρίου Ηλίας
Πεντίδης Χρήστος
Γούδα Δήμητρα
Κερκίμη Ναταλί
Μανωλούδη Μαριάνθη
Σαββίδου Άννα

Η μοριακή βιολόγος μας ασχολείται ιδιαίτερα με τη συμπεριφορά του δέρματος και του τριχικού θυλάκου και τη χρήση τους στην αντιγήρανση και τη μεταμόσχευση τριχών. Επίσης, με την ικανότητα χρήσης τριών ξένων γλωσσών και την ικανότητα που της προσδίδουν τα επικοινωνιακά της προσόντα, έχει αναλάβει τη λειτουργία των μέσων μαζικής και ψηφιακής επικοινωνίας, με άμεσα ενεργό και ξεκάθαρο τρόπο, καθώς και την αναλυτική και πλήρως επεξηγηματική ενημέρωση.  

Η αισθητικός μας απασχολείται για περισσότερα από 25 έτη με την αποτρίχωση προσώπου, σώματος και άκρων, καθώς και με την αποτελεσματική φροντίδα προσώπου και σώματος. Έτσι, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την περιττή τριχοφυία κατά το διάστημα όλης της χρονιάς και να συμπληρώνουμε και ενισχύουμε τις αισθητικές μας παρεμβάσεις με την εφαρμογή καλαισθητικών μεθόδων.

Η νοσηλεύτρια μας έχει εξειδικευθεί στη λειτουργία των χειρουργείων και στην ταχεία και ακριβή μεταμόσχευση των τριχών με τη νέα μέθοδο που χρησιμοποιούμε. Αυτό μας επιτρέπει να προχωρούμε στο σχεδιασμό μεγάλων σχετικά χειρουργείων και αποτελεσματικών και φυσικών μεταμοσχεύσεων.

Τέλος, η γραμματεύς μας έχει πτυχίο λογιστικής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για πρώτες βοήθειες και ψυχολογία ασθενών, όπως και, από πλευράς γραμματειακής υποστήριξης, σεμινάρια για την ποιοτική λειτουργία των ιατρείων.

Το σημαντικότερο, όμως, πλεονέκτημα της ομάδας μας είναι η ενσυναίσθηση και η ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης, μετά από ειδικά σεμινάρια. Οι ικανότητες αυτές εφαρμόζονται και στη συνεργασία μεταξύ μας, και στην επικοινωνία με τους ασθενείς. Με αυτό τον τρόπο ο καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται περισσότερο και καλύτερα τις υποχρεώσεις του άλλου στην καθημερινή παροχή υπηρεσιών, έτσι ώστε αυτές να πραγματοποιούνται αποτελεσματικά και ευχάριστα. Από την άλλη οι ασθενείς και οι προσερχόμενοι στο χώρο μας για βελτίωση της εμφάνισής τους νοιώθουν ότι κατανοούμε όλες τις ανησυχίες και τα διλήμματά τους και αισθάνονται ότι ευρίσκονται σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον, με ειδικούς να απαντήσουν σε όλες τις απορίες τους και να διαχειρισθούν τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο εκφράζεται ο κάθε άνθρωπος, ανάλογα με την προσωπικότητά του.

Our Contacts

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Αγίας Σοφίας 28, Θεσσαλονίκη
info@dermaesthetichair.gr
2310 282.292 & 2310 250.300