Μεσοθεραπεία – Microneedling

μεσοθεραπεία

Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική τεχνική, κατά την οποία εγχέονται, με τη βοήθεια μικροσκοπικών βελόνων, ουσίες, όπως βιταμίνες, αμινοξέα, οργανικές και ανόργανες ενώσεις, στο υποδόριο λίπος.

Τα τελευταία χρόνια, κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η χρήση κοκτέιλ με τις παραπάνω ουσίες έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση πλήθους αισθητικών προκλήσεων.

Αντιμετώπιση γήρανσης

Με την τοπική έγχυση πολυβιταμινούχων σκευασμάτων, καθώς και υαλουρονικού οξέως, απευθείας στην επιδερμίδα ή/και στο χόριο, αντιμετωπίζεται η όψη γηρασμένου προσώπου, μειώνονται οι ρυτίδες και επιτυγχάνεται η ενυδάτωση και σύσφιξη του δέρματος.

Τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα

Με τη χορήγηση φωσφολιπιδίων και παραγώγων του χολικού οξέος βαθιά στο χόριο αντιμετωπίζονται οι τοπικές εναποθέσεις λίπους και η ανεπιθύμητη όψη του λεγόμενου «φλοιού πορτοκαλιού». Επίσης, επιτυγχάνεται η σμίλευση του σώματος στα επιθυμητά σημεία (λιπογλυπτική).

Χαλάρωση του δέρματος

Η αποκατάσταση της χαλάρωσης του δέρματος κατορθώνεται με τοπική χρήση κοκτέιλ μεσοθεραπείας, που έχει ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος. Αντιοξειδωτικές ουσίες, καθώς και ιχνοστοιχεία, χρησιμοποιούνται για την επίτευξη λαμπερού δέρματος με νεανική τονικότητα.

κυτταρίτιδα

Αλωπεκία

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι βιταμίνες, κυρίως του συμπλέγματος Β, βοηθούν στην αναστολή της τριχόπτωσης και αυξάνουν το πάχος του στελέχους της τρίχας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της απώλειας των τριχών, τη βελτίωση της όψης του τριχωτού, καθώς και την αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης των τριχών.

Δυσχρωμίες

Εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση των δυσχρωμιών επιτυγχάνονται με τη μεσοθεραπεία. Η χρήση ασκορβικού οξέως, βιταμίνης C, ρετινόλης, γλουταθειόνης, καθώς και τρανεξαμικού οξέως, καταφέρνουν να εμποδίσουν τη δημιουργία δυσχρωμιών και βοηθούν αποτελεσματικά στην εξάλειψη των ήδη υπαρχόντων.

Η ενδεδειγμένη χορήγηση πιστοποιημένων για ενδοδερμική χρήση ουσιών, σε ιδανικά θεραπευτικά σχήματα, είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη άμεσων και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.

Our Contacts

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Αγίας Σοφίας 28, Θεσσαλονίκη
info@dermaesthetichair.gr
2310 282.292 & 2310 250.300