Μέθοδος Μεταμόσχευσης HST

HASCI

HST Method: A Partial Longitudinal FUE

Η εξέλιξη στη μεταμόσχευση των μαλλιών τώρα και στην Ελλάδα!

Σχετικά με τη μέθοδο HST

Η μέθοδος HST, PL-FUE (Partial longitudinal-FUE) είναι μια εξελιγμένη, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που βασίζεται σε δεκαετίες έρευνας. Η HST είναι τέλεια για όποιον θέλει να αισθάνεται καλά με όμορφα, γεμάτα μαλλιά ξανά: άνδρες, γυναίκες, νέοι και μεγάλοι. Είτε έχετε λεπτά ή αραιά μαλλιά ή σημεία στα γένια ή στο μουστάκι σας.

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν διάγνωση, χωρίς καμία δέσμευση

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ HST (PL-FUE) ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ;

Η μέθοδος HST, PL-FUE (Partial longitudinal-FUE), η οποία εφαρμόζεται σε επιλεγμένα κέντρα μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων παγκοσμίως και στο κέντρο μας κατ’ αποκλειστικότητα πανελλαδικά, πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών μίκρο-εργαλείων, που επιτρέπουν την τμηματική λήψη του τριχοθυλακίου.

Μέθοδος HST (PL-FUE) – Πως γίνεται;

Το τριχοθυλάκιο, δηλαδή, τέμνεται κατά μήκος του στελέχους του και έτσι, η τρίχα της δότριας περιοχής, χωρίζεται σε 2 επιμήκη τμήματα, από τα οποία το ένα παραμένει στη δότρια περιοχή και το άλλο μεταμοσχεύεται στη λήπτρια περιοχή. Έτσι, με τη μέθοδο PL-FUE, από ένα τριχοθυλάκιο της δότριας περιοχής δημιουργούνται δύο νέα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα:
✓ την διατήρηση της πυκνότητας των μαλλιών στη δότρια περιοχή
✓ την ελάττωση των ορατών ουλών στη δότρια περιοχή
✓ την δυνατότητα δημιουργίας πραγματικά φυσικού αποτελέσματος στην λήπτρια περιοχή, καθώς το μόσχευμα είναι μικρό σε διάμετρο και άρα περισσότερα τριχοθυλάκια μπορούν να τοποθετηθούν στην ίδια επιφάνεια, σε σύγκριση με την κλασσική FUE

Ένας θυλάκας, πολλές τρίχες

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν διάγνωση, χωρίς καμία δέσμευση

ένα θυλάκιο

Τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια συνεχίζουν να παράγουν τρίχες για το υπόλοιπο της ζωής σας. Είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη θεραπεία για να κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά και να τους δίνει περισσότερο όγκο. Τα μοσχεύματα που συλλέγονται είναι εξαιρετικά μικρά για να εξασφαλίσουν μία εμφύτευση υψηλής πυκνότητας και φυσικής εμφάνισης.

Eπιπλέον ώθηση

Ένα ειδικό, πατενταρισμένο υγρό συντήρησης διεγείρει την ανάπτυξη και αυξάνει τη βιωσιμότητα των μοσχευμάτων δίνοντάς τους επιπλέον ώθηση. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση είναι ένα σημαντικό στοιχείο της εξελιγμένης μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών που προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών τόσο στη λήπτρια περιοχή όσο και στη δότρια περιοχή.

Πλεονεκτήματα της HST

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτής της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ότι:
◉ αφήνει ελάχιστες ουλές
◉ δημιουργεί υψηλή πυκνότητα μαλλιών
◉ παράγει φυσικό αποτέλεσμα τόσο στη μεταμοσχευμένη όσο και στη δότρια περιοχή
◉ προστατεύει τη δότρια περιοχή
◉ δίνει τη δυνατότητα να επαναληφθεί η θεραπεία όσες φορές χρειαστεί

11+ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Το Hair Science Institute είναι το κορυφαίο επιστημονικό κέντρο για τη μεταμόσχευση μαλλιών για περισσότερα από 25 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε Hair Science Clinics σε όλο τον κόσμο:

Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο)

Άμστερνταμ, Μάαστριχτ (Ολλανδία)

Ντίσελντορφ (Γερμανία)

Παρίσι, Cap d´Antibes (Γαλλία)

Λισαβόνα (Πορτογαλλία)

Μιλάνο (Ιταλία)

Τζακάρτα, Μπαλί (Ινδονησία)

Ντουμπάι (VAE)

Χονγκ Κονγκ (Κίνα)

Θεσσαλονίκη (Ελλάδα)

Εξακολουθούμε να εξελισσόμαστε με γνώμονα τη βελτίωση και την καινοτομία κάθε μέρα. Το δικό μας ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης, η Ακαδημία Hair Science, μαζί με τις Κλινικές Hair Science συναποτελούν το Ινστιτούτο Hair Science. Είμαστε η μόνη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο που διαθέτει δικές της εγκαταστάσεις για έρευνα και εκπαίδευση. Οι πελάτες επωφελούνται άμεσα από την τεχνογνωσία και τις καινοτομίες που αναπτύσσονται στα ερευνητικά μας ινστιτούτα.

Όλες οι κλινικές απασχολούν εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους γιατρούς και τεχνήτες του Hair Science Institute, οι οποίοι μιλούν τη γλώσσα των πελατών μας.

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ HST

Η κινητήρια δύναμη πίσω από τη Hair Science Clinic είναι ο Δρ Coen Gho. Η δέσμευσή του για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών και το εγγενές πάθος του για την επιστήμη αποτέλεσαν τα θεμέλια για την ανάπτυξη της τεχνικής HST.

Επιστήμη με γνώμονα το πάθος

Όταν ο κ. Gho δούλευε στα πρώτα του χρόνια ως γιατρός και ερευνητής πάνω σε νεαρούς ασθενείς με εγκαύματα, είδε ότι οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών ήταν επώδυνες θεραπείες που συχνά άφηναν μεγάλες ουλές. Πίστευε ότι αυτό έπρεπε να αλλάξει. Ο κ. Gho συνειδητοποίησε ότι το κλειδί για να κάνει τη διαφορά θα μπορούσε να βρεθεί στη δομή της τρίχας. Αυτό οδήγησε σε χρόνια έντονης έρευνας, η οποία κατέληξε σε ένα πρωτοποριακό μέσο συντήρησης των τριχοθυλακίων το οποίο διεγείρει τον ιστό να ανανεώσει τα κύτταρά του. Μια τεράστια ανακάλυψη.
Με βάση την έρευνά του ανέπτυξε την πατενταρισμένη τεχνική κατά την οποία αφαιρείται τμήμα του τριχοθυλακίου από τη λήπτρια περιοχή και όχι όλοκληρο το τριχοθυλάκιο (PL-FUT). Η μέθοδος αυτή είναι περισσότερο γνωστή ως Μεταμόσχευση HST.

Με την πιστοποίηση της Hair Science Clinic

HASCI

Επιστήμη με γνώμονα το πάθος

Gho

Ασφαλής ιατρικά αισθητική θεραπεία

Η HST είναι μια ασφαλής ιατρικά αισθητική θεραπεία που προκαλεί ελάχιστη έως καθόλου ενόχληση. Οι γιατροί και οι τεχνήτες μας χρησιμοποιούν όργανα ακριβείας που απαιτούν μικρό χρόνο αποκατάστασης και αποθεραπείας. Ως αποτέλεσμα, οι θεραπείες μας δεν αφήνουν σχεδόν καθόλου σημάδια και το τριχωτό της κεφαλής γενικά ανακάμπτει γρήγορα. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και δεν θα νιώσετε τίποτα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Μπορείτε να πάτε στο σπίτι αμέσως μετά.

Βέλτιστη αποθεραπεία

Το δέρμα σας θα ανακάμψει μέσα σε λίγες μέρες μετά τη διαδικασία. Σας δίνουμε επίσης οδηγίες και συμβουλές για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη αποκατάσταση και το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Τις εβδομάδες και τους μήνες μετά τη θεραπεία, παρέχουμε μετέπειτα φροντίδα κατά τη διάρκεια των πολλαπλών ελέγχων, τόσο τηλεφωνικά όσο και δια ζώσης στην κλινική μας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με τον θεράποντα ιατρό σας για ερωτήσεις ή επιπλέον συμβουλές.

Η φυσική εμφάνιση

Τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια συνεχίζουν να παράγουν τρίχες για το υπόλοιπο της ζωής σας. Είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για να κάνετε τα μαλλιά πιο πυκνά και να τους δώσετε περισσότερο όγκο. Τα μοσχεύματα που συλλέγονται είναι εξαιρετικά μικρά για να εξασφαλίσουν μια εμφύτευση υψηλής πυκνότητας και φυσικής εμφάνισης. Τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά αλλά χρειάζονται λίγο χρόνο για να αναπτυχθούν: για την ακρίβεια 9 μήνες. Μετά την ολοκλήρωση ενός πλήρους κύκλου μαλλιών, το τελικό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα ορατό.

Περισσότερα σχετικά με τη μέρα της θεραπείας
Ακολουθεί ζεύγος εικόνων από λήπτρια περιοχή
μετά από την επέμβαση με PL-FUE και
μετά από κλασσική FUE.
μεταμοσχευση ληπτρια περιοχη
Μεταμόσχευση αποτελέσματα πριν και μετά

Υπάρχει λύση!

Για πολλούς τύπους φαλάκρας, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια μόνιμη λύση. Από όλες τις επιλογές για μεταμόσχευση μαλλιών, μια θεραπεία με την καινοτόμο μέθοδο Μεταμόσχευσης Μαλλιών HST δίνει το καλύτερο, πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ενημερωθείτε κατάλληλα

Μια ολοκληρωμένη προκαταρκτική διάγνωση είναι σημαντική για την επιλογή της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής, χωρίς υποχρεώσεις, με έναν από τους ιατρούς μας, εξετάζουμε λεπτομερώς την προσωπική σας κατάσταση και τις επιθυμίες σας. Κατόπιν, θα σας παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλές, ένα ατομικό σχέδιο θεραπείας και πρόληψης και μια προσφορά τιμής χωρίς δεσμεύσεις.

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν διάγνωση, χωρίς καμία δέσμευση

"Με σεβασμό στον ασθενή"

Ιωαννίδης Μεταμόσχευση

Ιωαννίδης Δημήτρης
Καθηγητής Δερματολογίας Α.Π.Θ.
Διευθυντής Α’ Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Κλινικής Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νοσημάτων – Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Υπάρχει λύση!

Για πολλούς τύπους φαλάκρας, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια μόνιμη λύση. Από όλες τις επιλογές για μεταμόσχευση μαλλιών, μια θεραπεία με την καινοτόμο μέθοδο Μεταμόσχευσης Μαλλιών HST δίνει το καλύτερο, πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ενημερωθείτε κατάλληλα

Μια ολοκληρωμένη προκαταρκτική διάγνωση είναι σημαντική για την επιλογή της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής, χωρίς υποχρεώσεις, με έναν από τους ιατρούς μας, εξετάζουμε λεπτομερώς την προσωπική σας κατάσταση και τις επιθυμίες σας. Με βάση αυτή τη λήψη, θα σας παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλές, ένα ατομικό σχέδιο θεραπείας και πρόληψης και μια προσφορά τιμής χωρίς δεσμεύσεις.

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν διάγνωση, χωρίς καμία δέσμευση

"Με σεβασμό στον ασθενή"

Ιωαννίδης Μεταμόσχευση

Ιωαννίδης Δημήτρης
Καθηγητής Δερματολογίας Α.Π.Θ.
Διευθυντής Α’ Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Κλινικής Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νοσημάτων – Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Our Contacts

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Αγίας Σοφίας 28, Θεσσαλονίκη
info@dermaesthetichair.gr
2310 282.292 & 2310 250.300