Μέθοδος Μεταμόσχευσης HST

HASCI

HST Method: A Partial Longitudinal FUE

Η εξέλιξη στη μεταμόσχευση των μαλλιών τώρα και στην Ελλάδα!

Σχετικά με τη μέθοδο HST

Η μέθοδος HST, PL-FUE (Partial longitudinal-FUE) είναι μια εξελιγμένη, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που βασίζεται σε δεκαετίες έρευνας. Η HST είναι τέλεια για όποιον θέλει να αισθάνεται καλά με όμορφα, γεμάτα μαλλιά ξανά: άνδρες, γυναίκες, νέοι και μεγάλοι. Η μέθοδος επίσης εφαρμόζεται στα φρύδια, στα γένια και στο μουστάκι.

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν διάγνωση, χωρίς καμία δέσμευση

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών PL-FUE (HST) είναι παρόμοιο με το κόστος των FUE και FUT

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ HST (PL-FUE) ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ;

Η μέθοδος HST, PL-FUE (Partial longitudinal-FUE), η οποία εφαρμόζεται σε επιλεγμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως και στο κέντρο μας κατ’ αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, την Κύπρο και τις χώρες των Βαλκανίων. Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών μικρο-εργαλείων που επιτρέπουν την τμηματική λήψη του τριχοθυλακίου.

Μέθοδος HST (PL-FUE) – Πως γίνεται;

Το τριχοθυλάκιο, δηλαδή, τέμνεται κατά μήκος του στελέχους του και, έτσι, η τρίχα της δότριας περιοχής χωρίζεται σε 2 επιμήκη τμήματα, από τα οποία το ένα παραμένει στη δότρια περιοχή και το άλλο μεταμοσχεύεται στη λήπτρια περιοχή. Επομένως, με τη μέθοδο PL-FUE, από ένα τριχοθυλάκιο της δότριας περιοχής δημιουργούνται δύο νέα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα:
✓ τη διατήρηση της πυκνότητας των μαλλιών στη δότρια περιοχή
✓ την ελαχιστοποίηση των ορατών ουλών στη δότρια περιοχή
✓ τη δυνατότητα δημιουργίας πραγματικά φυσικού αποτελέσματος στην λήπτρια περιοχή, καθώς το μόσχευμα είναι μικρό σε διάμετρο και άρα περισσότερα τριχοθυλάκια μπορούν να τοποθετηθούν στην ίδια επιφάνεια, σε σύγκριση με την κλασσική FUE

Ένας θυλάκας, πολλές τρίχες

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν διάγνωση, χωρίς καμία δέσμευση

ένα θυλάκιο

Τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια συνεχίζουν να παράγουν τρίχες για το υπόλοιπο της ζωής σας. Είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη θεραπεία για να κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά και να τους δίνει περισσότερο όγκο. Τα μοσχεύματα που συλλέγονται είναι εξαιρετικά μικρά για να εξασφαλίσουν μία εμφύτευση υψηλής πυκνότητας και φυσικής εμφάνισης.

Eπιπλέον ώθηση

Ένα ειδικά σχεδιασμένο από την Hair Science Institute υγρό συντήρησης διεγείρει την ανάπτυξη και αυξάνει τη βιωσιμότητα των μοσχευμάτων, δίνοντάς τους επιπλέον ώθηση. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση είναι ένα σημαντικό στοιχείο της εξελιγμένης μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών που προάγει την ανάπτυξη τους, τόσο στη λήπτρια περιοχή όσο και στη δότρια περιοχή.

Πλεονεκτήματα της HST

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτής της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ότι:
◉ αφήνει ελάχιστες ουλές
◉ δημιουργεί υψηλή πυκνότητα μαλλιών
◉ παράγει φυσικό αποτέλεσμα τόσο στη μεταμοσχευμένη όσο και στη δότρια περιοχή
◉ προστατεύει τη δότρια περιοχή
◉ δίνει τη δυνατότητα να επαναληφθεί η θεραπεία όσες φορές χρειασθεί

13 ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Το Hair Science Institute είναι το κορυφαίο επιστημονικό κέντρο για τη μεταμόσχευση μαλλιών για περισσότερα από 25 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε Hair Science Clinics σε όλο τον κόσμο:

Μάαστριχτ (Ολλανδία)

Άμστερνταμ, (Ολλανδία)

Ντίσελντορφ (Γερμανία)

Παρίσι, (Γαλλία)

Cap d´Antibes (Γαλλία)

Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο)

Λισαβόνα (Πορτογαλία)

Θεσσαλονίκη, (Ελλάδα)

Μιλάνο (Ιταλία)

Τζακάρτα, (Ινδονησία)

Μπαλί (Ινδονησία)

Ντουμπάι (ΗΑΕ)

Χονγκ Κονγκ (Κίνα)

Εξακολουθούμε να εξελισσόμαστε με γνώμονα τη βελτίωση και την καινοτομία κάθε μέρα στο Ινστιτούτο Hair Science, το οποίο αποτελεί τη μοναδική κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο που διαθέτει δικές της εγκαταστάσεις για έρευνα και εκπαίδευση. Όσοι εφαρμόζουν τη μέθοδό μας επωφελούνται άμεσα από την τεχνογνωσία και τις καινοτομίες που αναπτύσσονται στα ερευνητικά μας ινστιτούτα.

Όλες οι κλινικές του Hair Science Institute απασχολούν εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ HST

Η κινητήρια δύναμη πίσω από τη Hair Science Clinic είναι ο Δρ Coen Gho. Η δέσμευσή του για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών και το εγγενές πάθος του για την επιστήμη αποτέλεσαν τα θεμέλια για την ανάπτυξη της τεχνικής HST.

Επιστήμη με γνώμονα το πάθος

Από το 1992, ο Δρ. Coen Gho, ασχολείται με εκτεταμένες επιστημονικές έρευνες και κλινικές δοκιμές σε στενή συνεργασία με πανεπιστήμια και νοσοκομεία, έχοντας αναπτύξει καινοτόμες θεραπείες και προσεγγίσεις για εγκαύματα, καθώς και για παθήσεις της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής.

Με την πιστοποίηση της Hair Science Clinic

HASCI

Σε όλη την καριέρα του, ο Δρ. Coen Gho έχει πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, αναπτύσσοντας τη μέθοδο HST, η οποία αναφέρεται στην Μερική Εξαγωγή Μονάδων Τριχοθυλακίου. Αυτή η καινοτόμος τεχνική μεταμόσχευσης τριχών περιλαμβάνει την εξαγωγή τμημάτων τριχοθυλακίου χρησιμοποιώντας μία βελόνα διαμέτρου από 0,5 έως 0,6 χιλιοστών και μήκους από 5 έως 6 χιλιοστά. Η μέθοδος HST επιτρέπει τη διατήρηση των βλαστικών κυττάρων στη δότρια περιοχή, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να μεταμοσχευθούν στη λήπτρια περιοχή. Τόσο οι τρίχες της δότριας περιοχής όσο και οι τρίχες της λήπτριας περιοχής του αποδέκτη έχουν τη δυνατότητα να αναγεννηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοσχεύματα στη μέθοδο HST είναι σημαντικά μικρότερα σε σύγκριση με άλλες τεχνικές μεταμόσχευσης τριχών, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται αυξημένη πυκνότητα τριχών χωρίς ορατές ουλές.

Επιστήμη με γνώμονα το πάθος

Gho

Ασφαλής ιατρικά αισθητική θεραπεία

Η HST είναι μια ασφαλής ιατρικά αισθητική θεραπεία που προκαλεί ελάχιστη έως καθόλου ενόχληση. Οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό μας χρησιμοποιούν όργανα ακριβείας που οδηγούν σε μικρό χρόνο αποκατάστασης και αποθεραπείας. Ως αποτέλεσμα, οι επεμβάσεις μας δεν αφήνουν σχεδόν καθόλου σημάδια και η μετεγχειρητική περίοδος είναι πιο σύντομη, ανώδυνη και δίχως μετωπιαίο οίδημα. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και δεν θα νιώσετε τίποτα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Μπορείτε να πάτε στο σπίτι σας αμέσως μετά.

Βέλτιστη αποθεραπεία

Το δέρμα σας θα ανακάμψει μέσα σε λίγες μέρες μετά τη διαδικασία. Η ιατρική μας ομάδα, η οποία αποτελείται από Δερματολόγους, σας παρέχουν τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη αποκατάσταση και το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Τις εβδομάδες και τους μήνες μετά τη θεραπεία, παρέχουμε επίσης φροντίδα κατά τη διάρκεια των πολλαπλών ελέγχων, τόσο τηλεφωνικά όσο και δια ζώσης, στην Κλινική μας. 

Περισσότερα σχετικά με τη μέρα της θεραπείας
Ακολουθεί ζεύγος εικόνων από λήπτρια περιοχή
μετά από την επέμβαση με PL-FUE και
μετά από κλασσική FUE.
μεταμοσχευση ληπτρια περιοχη
Μεταμόσχευση αποτελέσματα πριν και μετά

Υπάρχει λύση!

Για πολλούς τύπους φαλάκρας, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια μόνιμη λύση. Από όλες τις επιλογές για μεταμόσχευση μαλλιών, μια θεραπεία με την καινοτόμο μέθοδο Μεταμόσχευσης Μαλλιών HST δίνει το καλύτερο, πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ενημερωθείτε κατάλληλα

Μια ολοκληρωμένη προκαταρκτική διάγνωση είναι σημαντική για την επιλογή της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής, χωρίς υποχρεώσεις, με έναν από τους ιατρούς μας, εξετάζουμε λεπτομερώς την προσωπική σας κατάσταση και τις επιθυμίες σας. Κατόπιν, θα σας παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλές, ένα ατομικό σχέδιο θεραπείας και πρόληψης και μια προσφορά τιμής χωρίς δεσμεύσεις.

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν διάγνωση, χωρίς καμία δέσμευση

"Με σεβασμό στον ασθενή"

Ιωαννίδης Μεταμόσχευση

Ιωαννίδης Δημήτρης
Καθηγητής Δερματολογίας Α.Π.Θ.
Διευθυντής Α’ Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Κλινικής Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νοσημάτων – Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Υπάρχει λύση!

Για πολλούς τύπους φαλάκρας, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια μόνιμη λύση. Από όλες τις επιλογές για μεταμόσχευση μαλλιών, μια θεραπεία με την καινοτόμο μέθοδο Μεταμόσχευσης Μαλλιών HST δίνει το καλύτερο, πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ενημερωθείτε κατάλληλα

Μια ολοκληρωμένη προκαταρκτική διάγνωση είναι σημαντική για την επιλογή της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής, χωρίς υποχρεώσεις, με έναν από τους ιατρούς μας, εξετάζουμε λεπτομερώς την προσωπική σας κατάσταση και τις επιθυμίες σας. Με βάση αυτή τη λήψη, θα σας παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλές, ένα ατομικό σχέδιο θεραπείας και πρόληψης και μια προσφορά τιμής χωρίς δεσμεύσεις.

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν διάγνωση, χωρίς καμία δέσμευση

"Με σεβασμό στον ασθενή"

Ιωαννίδης Μεταμόσχευση

Ιωαννίδης Δημήτρης
Καθηγητής Δερματολογίας Α.Π.Θ.
Διευθυντής Α’ Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Κλινικής Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νοσημάτων – Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Our Contacts

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Αγίας Σοφίας 28, Θεσσαλονίκη
info@dermaesthetichair.gr
2310 282.292 & 2310 250.300