Μεταμόσχευση μαλλιών για γυναίκες

Μεταμόσχευση μαλλιών σε γυναίκες

Η απώλεια μαλλιών είναι πολύ δυσάρεστη για τις περισσότερες γυναίκες. Είτε αυτό εκδηλώνεται ως αραίωση μαλλιών, υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών ή τριχόπτωση στα φρύδια. Σε πολλές περιπτώσεις η εξελιγμένη, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος HST για μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια μόνιμη λύση για την αποκατάσταση μιας φυσικής κεφαλής μαλλιών.

Λάβετε μια επαγγελματική διάγνωση

Η γυναικεία φαλάκρα, που ονομάζεται επίσης ανδρογενετική αλωπεκία, είναι μια κοινή μορφή τριχόπτωσης που επηρεάζει τις γυναίκες. Αλλά η φαλάκρα μπορεί να έχει κάθε είδους αιτίες. Για το λόγο αυτό, μια καλή διάγνωση εκ των προτέρων είναι πολύ σημαντική κατά την επιλογή μιας μεταμόσχευσης μαλλιών.

Σε μια δωρεάν ενημέρωση και εξέταση οι γιατροί μας θα κάνουν μια εκτενή εκτίμηση της κατάστασής σας. Μαζί θα συζητήσουμε τόσο την κατάσταση της υγείας σας όσο και τις επιθυμίες σας. Με βάση αυτή την ιατρική διάγνωση θα σας προσφέρουμε ένα λεπτομερές σχέδιο θεραπείας.

ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το χρυσό πρότυπο για τις γυναικείες μεταμοσχεύσεις μαλλιών είναι η Μεταμόσχευση Μαλλιών (HST). Από όλες τις επιλογές για μεταμόσχευση μαλλιών, η εξελιγμένη μέθοδος HST δίνει το καλύτερο, πιο φυσικό αποτέλεσμα. Τα μοσχεύματα που συλλέγονται είναι πολύ μικρά, εξασφαλίζοντας πυκνή εμφύτευση μαλλιών και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί μια ζωή.

Το HST χρησιμοποιεί τη δύναμη της φύσης αντλώντας από την ικανότητα αναγέννησης ανθρώπινων πόρων. Αυτό που είναι μοναδικό σε αυτήν την καινοτόμο τεχνική είναι ότι μόνο ένα μικρό μέρος του θύλακα της τρίχας, αντί ολόκληρου του θύλακα, συλλέγεται από τη δότρια περιοχή.

ένα θυλάκιο

Ένα τριχοθυλάκιο, πολλές τρίχες

Αυτό είναι ένα μικρό θαύμα: η αναγεννητική ικανότητα μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλές τρίχες από ένα μόνο μόσχευμα (τριχοθυλάκιο). Τα νέα μοσχεύματα τοποθετούνται κοντά το ένα με το άλλο, γεγονός που δημιουργεί υψηλή πυκνότητα μαλλιών και μια όμορφη, φυσική γραμμή μαλλιών.

Επιπλέον ώθηση

Ένα ειδικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διάλυμα συντήρησης διεγείρει την ανάπτυξη και αυξάνει τη βιωσιμότητα των μοσχευμάτων δίνοντάς τους μια επιπλέον ώθηση. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση είναι η βάση της εξελιγμένης μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών που προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών στην περιοχή του υποδοχέα και της δότριας περιοχής. Το HST δεν αφήνει σχεδόν φαλακρά σημεία ή ουλές στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Με αυτόν τον τρόπο, τυχόν μεταμοσχεύσεις παρακολούθησης παραμένουν δυνατές.

Γρήγορη αποθεραπεία

Δεν χρειάζεται να κουρευτούν όλα τα μαλλιά της γυναίκας για να πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση μαλλιών με μέθοδο HST. Μια επιλογή είναι να ξυρίσετε μόνο μια μικρή περιοχή στο πίσω μέρος του κεφαλιού – η περιοχή αυτή θα αποτελέσει τη δότρια περιοχή. Το εάν αυτό είναι δυνατό καθορίζεται από τον αριθμό των μοσχευμάτων που πρόκειται να εξαχθούν. Μετά τη θεραπεία, τα γύρω μαλλιά θα καλύπτουν την ξυρισμένη περιοχή. Αυτό κάνει τη θεραπεία σχεδόν αόρατη. Οι γιατροί και οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν όργανα ακριβείας, επομένως απαιτείται μικρός χρόνος αποκατάστασης και τόσο η δότρια περιοχή όσο και η λήπτρια επουλώνονται γρήγορα.

Κλείστε μία δωρεάν ενημέρωση και εξέταση

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΑΙΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ & ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Η τριχόπτωση είναι συχνά το πρώτο σημάδι της φαλάκρας στις γυναίκες. Οι παρακάτω εικόνες πριν και μετά δείχνουν ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για να γεμίσετε τα λεπτά μαλλιά.

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Ευτυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις γυναικείας τριχόπτωσης, κάτι μπορεί να γίνει για αυτό. Εξάλλου, για τις περισσότερες γυναίκες ένα όμορφο κεφάλι με μαλλιά είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό αισθητικό θέμα. Τις κάνει να νιώθουν περισσότερο σαν γυναίκες και επομένως πιο σίγουρες για τον εαυτό τους.

750 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 750 τριχοθυλάκια

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ

Καθώς οι περισσότερες γυναίκες ασθενείς βιώνουν μια συνολική αραίωση των μαλλιών, είναι σημαντικό τα μοσχεύματα να κατανέμονται ομοιόμορφα στο κεφάλι. Σε μια προσωπική διαβούλευση οι γιατροί μας μπορούν να σας πουν πόσα μοσχεύματα θα χρειαστείτε για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας δίνουν επίσης ολοκληρωμένες συμβουλές για το πώς και πού να εμφυτεύσετε τα μαλλιά.

Επειδή η Hair Science Clinic έχει ήδη περιθάλψει πολλές χιλιάδες γυναίκες, μπορείτε να βασιστείτε στην τεράστια τεχνογνωσία μας.

1606 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 1606 τριχοθυλάκια

1015 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 1015 τριχοθυλάκια

Περισσότερα σχετικά με τη μέρα της θεραπείας

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΟΥΛΕΣ

Τυπικό για τον ουλώδη ιστό είναι ότι η αρχική τριχοφυΐα δεν ανακάμπτει πλέον. Χάρη στην επιστημονική μέθοδο HST είναι πλέον δυνατή η αποκατάσταση της τριχοφυΐας σε δέρμα με ουλές, ακόμη και αν είναι διαθέσιμος μόνο ένας μικρός αριθμός τριχοθυλακίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μοσχεύματα από τη δότρια περιοχή.

676 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST | 676 τριχοθυλάκια

1006 και 1015 τριχοθυλάκια

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST σε 2 φάσεις | 1006 και 1015 τριχοθυλάκια

1006 και 1015 τριχοθυλάκια Β

Μεταμόσχευση Μαλλιών HST σε 2 φάσεις | 1006 και 1015 τριχοθυλάκια

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΡΥΔΙΑ

Τα φρύδια σας είναι σημαντικά για την ανάδειξη του προσώπου σας. Δίνουν βάθος και έκφραση στο πρόσωπο. Όταν τα φρύδια πέφτουν ή έχουν γίνει πολύ λεπτά, είναι απαραίτητο να μάθετε την αιτία της τριχόπτωσης. Διάφοροι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη μη ανάπτυξη των τριχών των φρυδιών, όπως η ηλικία, η ασθένεια, η φαρμακευτική αγωγή, η χημειοθεραπεία και η συχνότητα του τραβήγματος των φρυδιών.

Μεταμόσχευση φρυδιών

Αποτέλεσμα μετά από μεταμόσχευση μαλλιών σε φρύδια με τη μέθοδο HST

φρύδια με τη μέθοδο HST

Αποτέλεσμα μετά από μεταμόσχευση μαλλιών σε φρύδια με τη μέθοδο HST

Μια οριστική λύση

Η αναδόμηση των φρυδιών με φυσικό τρόπο δεν ήταν δυνατή μέχρι πρόσφατα. Ευτυχώς, μια μεταμόσχευση φρυδιών με την επαναστατική μέθοδο HST σας προσφέρει μια μόνιμη λύση, με το πιο όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.

Our Contacts

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Αγίας Σοφίας 28, Θεσσαλονίκη
info@dermaesthetichair.gr
2310 282.292 & 2310 250.300